premium smile logo

Otkrijte snagu osmijeha

Nova era luksuznog i diskretnog smile makeovera u Zagrebu

Prošli je petak Smaragdna dvorana hotela Esplanade ugostila brojne poznate Zagrepčane koji su uveličali glamurozno otvorenje ekskluzivne boutique klinike Mostarac Premium smile, posebne ne samo po izgledu, nego i po visokospecijaliziranoj usluzi premium smile makeovera.

Glamurozna atmosfera Smaragdne dvorane
Poznata slastičarka Ivana Čuljak iz Neka jedu kolače zaslužna je za kreaciju torti Premium smile

Kao što i samo ime sugerira, Mostarac Premium smile je klinika koja će se baviti isključivo smile makeoverom. Ovaj luksuzni brend kruna je rada dr. Berislava Mostarca koji sa suprugom mag.oec.univ.spec.oec.  Ivanom Mostarac već više od petnaest godina vodi uglednu i  uspješnu dentalnu kliniku Dental centar Mostarac.

Zato ne čudi da tek otvorena klinika Premium smile već ima listu čekanja od 2 mjeseca, i to unatoč cijeni smile makeovera od preko 70.000 kuna.

Dr.Berislav Mostarac

Dr. Berislav Mostarac sa suprugom Ivanom
Dr. Berislav Mostarac s svojim timom

Klinika s potpisom

Sama klinika je dizajnerski pomno osmišljena cjelina. Autorski rad naše poznate dizajnerice Lane Banely pravo je remek djelo prigušenog luksuza bijele boje s ponekim zlatnim detaljem. Elegancija je prisutna na svakom koraku, a unikatnost je postignuta kombinacijom prvorazrednog namještaja i materijala za unutarnje uređenje.

Klinika Premium smile
Dr. Berislav Mostarac i Ivana Petković Čevra
Dr. Berislav Mostarac i Vlaho Arbulić

O inspiraciji za jedinstven koncept klinike Mostarac Premium smile, doznat ćemo iz riječi same autorice, Lane Banely:

Iznimno mi je bitno da je svaki moj dizajn unikatan i u skladu s posebnostima prostora za koji je namijenjen. U startu smo odlučili da ćemo kreirati kliniku koja svojim uređenjem može parirati bilo kojoj poznatoj svjetskoj klinici, primjerice u Dubaiju gdje također puno radim.  Strast prema lijepom moj je životni put. Odmah sam „kliknula“ s dr. Berislavom Mostarcem u kojem sam također prepoznala velikog estetu kojem je svaki detalj bitan.

Lana Banely

Dr. Berislav Mostarac i Lana Banely, autorica interijera klinike Premium smile

Dr.Berislav Mostarac, pionir smile makeovera u Hrvatskoj

Doktor Berislav Mostarac jedan je od pionira smile makeovera u Hrvatskoj. Obišao je cijeli svijet skupljajući znanje i radeći s najboljim dentalnim stručnjacima na svijetu. Inicijalna ideja za novu ordinaciju bila je napraviti veliku kliniku. No, dr. Mostarac se ipak odlučio osnovati ekskluzivnu boutique kliniku specijaliziranu isključivo za smilemakeovere.

Shvatio sam da samo uz potpuni fokus na jednog pacijenta mogu stvarati unikatne osmijehe s vlastitim potpisom i to uz moto:” Jedan pacijent, jedan osmijeh, jedan doktor.“

Dr. Berislav Mostarac

Dr.Berislav Mostarac u klinici Premium smile
Video prezentacija članaka o dr. Berislavu Mostarcu u hotelu Esplanade

Vizualni identitet klinike Premium smile

Nit vodilja vizualnog identiteta klinike Mostarac Premium smile bio je upravo smile makeover. Kako su principi planiranja i realiziranja savršenog novog osmijeha inkorporirani u dizajn klinike Premium smile, upitali smo vlasnika i smile designera, dr. Berislava Mostarca:

Ovo su neki od najvažnijih principa dizajna očaravajućeg novog osmijeha:

Za savršen osmijeh potrebni su skladni omjeri i proporcije zuba, besprijekorna linija osmijeha, harmonija zubnih lukova, usnica i ostatka lica,  prozračnost i svježina.  Kao što svaki dobar dizajner unutarnjeg uređenja radi u posebnom programu u kojem vizualizira svoje ideje, tako i ja koristim poseban program za  smile design u kojem izrađujem simulaciju novog osmijeha. Nije ni čudo da smo se Lana i ja razumjeli isprve!

Dr. Berislav Mostarac

Logotip klinike Premium smile

Pacijenti klinike Mostarac Premium smile svoju preobrazbu osmijeha moći će uživati u potpunoj diskreciji. Naime, organizacija termina je takva da će u klinici biti samo  jedan pacijent na tretmanu, dok se između pacijenata ostavlja diskrecijska stanka!

Čekaonica klinike Premium smile
Dr. Berislav Mostarac i Ivana Petković Čevra u selfie pozi
Dr. Berislav Mostarac i Vlaho Arbulić na pregledu

Ugledni gosti

Zaštitna lica videa o predstavljanju klinike , Ivana Petković Čevra, bivša missica i današnja uspješna poslovna žena i Vlaho Arbulić, maneken, pjevač i glazbeni producent također su poželjeli puno novih smile makeovera klinici Premium smile.

Dr.Berislav Mostarac i Ivana Petković Čevra
Vlaho Arbulić

Od ostalih uglednih gostiju, spektakularnom otvorenju klinike Premium smile nazočili su:

Tanja Dragović, jedna od najuspješnijih hrvatskih manekeniki ikada,

Dr.Berislav Mostarac i Tanja Dragović

najpoznatije regionalne influencerice Mirta Miler poznatija kao @mimiermakeup te Petra Dimić poznatija kao @saamopetraa,

najpoznatije regionalne influencerice Mirta Miler poznatija kao @mimiermakeup te Petra Dimić poznatija kao @saamopetraa

te Tihana Buklijaš Bakić, poznata voiceover umjetnica i autorica tekstova.

Dr. Berislav Mostarac sa suprugom Ivanom i Tihana Buklijaš Bakić s prijateljicom

Da bi službeni dio programa protekao besprijekorno, pobrinula se Antonija Blaće, jedno od omiljenih lica malog ekrana te doktorova pacijentica.

Dr.Berislav Mostarac i Antonija Blaće

Doktor vodi i vrlo aktivan instagram profil u kojem popularizira ljepotu osmjeha,  ali i uklanja uvriježen strah koji postoji prema doktorima dentalne medicine. Doktora Mostarca zapratite na https://www.instagram.com/dr_mostarac/

Premium smile klinika specijalizirana je isključivo za smile makeover. Pečat joj daju estetika i diskrecija te jedan polivalentan specijalist koji planira i realizira smile makeover, a koji je 100% vremena posvećen samom pacijentu.  Što još više poželjeti u realizaciji svog osmijeha? Saznajte OVDJE

 

Comments are closed

en_USEnglish