premium smile logo

Smile Design by dr. Mostarac – put do savršenog smile makeovera

Često se bojite uljepšavati zube jer ne znate kako će ti zubi izgledati i bojite se da ne kupite mačka u vreći. Kao i u većini stvari, detalji čine razliku te će jedan te isti osmijeh rađen od dva različita stručnjaka izgledati potpuno drugačije.  A Vi želite idealan i savršen osmijeh, zar ne? Kako postići da novi osmijeh izgleda idealno na Vašem licu? Objašnjenje Vam donosi dr. Mostarac.

Što je to Smile Design by dr. Mostarac?

Dizajn osmijeha je digitalni proces planiranja izgleda Vašeg novog osmijeha. Započinje digitalnim skeniranjem Vaše čeljusti i slikanjem Vašeg lica i trenutnog osmijeha iz različitih kuteva. Ovi se podaci tada unose u poseban program – Smile Design

To je početna točka iz koje dr. Mostarac kreće u dizajniranju Vašeg novog osmijeha. Iz analize dobivenih slika i digitalnog skena Vaše čeljusti on saznaje više o samom trenutnom rasporedu i veličini vaših zuba.

U programu Smile Design dr. Mostarac započinje dizajnirati Vaš novi osmijeh – on iscrtavau nove, idealne linije i oblik zuba. Na takav se način postiže potpuna individualizacija osmijeha koji savršeno pristaje upravo Vašem licu. U Premium smile klinici nikada nismo napravili dva ista osmijeha. Svaki je pacijent jedinstven na svoj način.

Koja se pitanja estetike osmijeha rješavaju u digitalnom programu Smile Design?

Najvažniji čimbenici koje će dr. Mostarac uzeti u obzir su tekstura Vaših zubi, proporcije, linija osmijeha i duljina. U Smile Designu, Vaš osmijeh učiniti ženstvenijim ili muževnijim na temelju oblika zuba i izgleda koji pokušavate postići, sve u dogovoru s Vama.

Primjerice, jeste li znali da je za lijep i skladan osmijeha zaslužna duljina zuba? Što su zubi duži, to je osmijeh mladenačkiji i privlačniji.  Naime, zubi se skraćuju s godinama i trošenjem ili mogu izgledati kraće zbog tzv. „gummy smile“ (vidljivog zubnog mesa). Ako želite izgledati mlađe, ako žeite da Vaš osmijeh ima proporcionalan omjer zuba i vidljivog dijela desni, dr. Mostarac će  stvoriti novi osmijeh s onom duljinom zuba koja najbolje odgovara Vašem licu!

U modi je prirodnost! Non-prep ljuskice za zube su neinvazivne i idealne za novi osmijeh koji će biti u skladu s trendom umjerenosti, prirodnosti te konceptom što transparentnijih materijala za izradu zuba. Ako želite izgledati mlađe, ako želite da Vaš osmijeh ima proporcionalan omjer zuba i vidljivog dijela desni, dr. Mostarac će  stvoriti novi osmijeh s onom duljinom i bojom zuba koja najbolje odgovara Vašem licu! Na Vama je samo da se prepustite i uživate u svom novom osmijehu.

Comments are closed

en_USEnglish