premium smile logo

Lijep osmijeh otvara sva vrata

To svi znamo, zar ne? No, manje je poznato koja je tajna stvaranja lijepih prirodnih osmijeha koje potpuno pristaju licu pacijenta. Naša formula  kreiranja sretnih osmijeha zvuči jednostavno: prirodni talent, vješta ruka liječnika i mnogobrojne edukacije. U praksi to znači jako puno ulaganja vremena i sredstava. Posebnost naše klinike je i sama usluga: sam smile makeover u potpunosti kreira i izrađuje jedna osoba, dr. Berislav Mostarac.  Kao vlasnik klinike, jamči Vam da ćete iz Premium smilea izaći sretniji i zadovoljniji. Pogledajte naše pacijente koji su za sebe odabrali Premium smile.

Izjave zadovoljnih pacijenata

Pacijentica D.A.

Krive u ravne, razmaknute u spojene, žute u bijele, male u velike zube zvuči kao san. Moj san je ostvario dr. Mostarac. Zajedno sa svojim stručnim timom u samo 4 posjete napravljen je premium smile makeover pomoću unikatnih ljuskica !! Velika pohvala za savršen spoj tehnologije, dizajna i umjetničkog rada te na kraljevskom osjećaju. Ponosna sam da napokon nosim osmijeh sa potpisom. Veliko hvala dr. Mostarcu!

Pacijent M.I.

Can just be recommended. From the first step it was an uncomplicated and very professional cooperation. I only had to travel twice from Austria to complete it. It was a journey of about 4 hours (significant difference to beauty tourism in Turkey, since you only need 3 days in total). I spent a total of around 10 hours in the surgery and we were done with my veneers (10 pieces).

Pacijent O.L.

Tijekom godina moji su se zubi istrošili. Da stvar bude gora, zbog stresa na poslu sam u snu škrgutao zubima. Dr. Mostarac i njegov tim uspjeli su sve srediti: imam duže zube, lijepog pravilnog oblika, bijela boja je takva da osmijeh blista, a opet izgleda prirodno. Cijeli je proces trajao vrlo brzo. Unaprijed sam znao što će se sve raditi i na koji način. A najbolji trenutak mi je bilo kada sam vidio probni osmijeh u ustima!

Smile Design by dr. Mostarac za novi osmijeh

Osmijeh:
umjetničko djelo

Osmijeh:
umjetničko
djelo

en_USEnglish